Lagspecial: Karlskrona – ”det är inte någon social verksamhet”

 Lagspecial: Karlskrona – ”det är inte någon social verksamhet”

 

Onsdagar betyder ”Lagspecial” på Patreon där vi riktar strålkastarljuset mot lag som av en eller annan anledning är i ropet just för stunden. Idag, Lagspecial: Karlskrona – ”det är inte någon social verksamhet”.

Laget har byggts om och fått en smakstart på säsongen med sju raka segrar och är i stort sett redan klara för Allettan. Vi analyserar hur man ska hitta motivationen i en grundserie som riskerar att bli en lunk, var förbättringspotentialen finns i laget, målvaktsfrågan, avvägningarna i värvningsstrategin, det första riktiga testet och en hel del annat.

Tränaren Magnus Sundquist gästar och berättar om nycklarna till drömstarten, lärdomarna från fjolårsmissen, hur laget ska matchas när Allettan-platsen är klar och mycket mer.

Med finns även sportchefen Hampus Melén som berättar om de långsiktiga konsekvenserna av att börja fuska, synen på att förstärka truppen, statusen på skadade Alexander Heiver och hyllar sin fyndvärvning. Bland annat.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare