#331 Varför ska fansen betala?

 #331 Varför ska fansen betala?

 

Avsnittet görs i betalt samarbete med Rekatochklart.com, ”Helgens bästa rek” tillsammans med Rekatochklart.com hittar ni här (när det gäller spel: 18-årsgräns, besök stödlinjen.se om du eller någon i din närhet spelar för mycket, regler & villkor gäller).

Ännu en intensiv vecka i Hockeyettan är över och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund lyfter de viktigaste spörsmålen.

Vi snackar om fysiken som avgjorde toppmötet, Troja-supportrarnas flaggförbud och bojkott, problemet med bengaler på läktarna, att Grästorp lärt sig Appelgren-hockeyn, klartecken för Visbys arena, att Clemensnäs kan tvingas dra sig ur vid jul, att särbehandla Norrland, överlevaren i Västerås-båset, könsord på danska, avstängningar utan tydliga bevis, Piteås pudelrockare, Johannes Nilssons comeback, att Hugo Frylén nog blir kvar i ettan hela säsongen, en supporterinsamling utan poäng och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kan under säsongen njuta av fler poddar både på måndagar och onsdagar. Vanliga ”fullängdare” för att öppna veckan och specifika ”lagspecial” under onsdagarna. Senast ut är fullt fokus på Karlskrona som fått en drömstart och hur de nu ska förhålla sig till resten av grundserien när Allettan-platsen är så gott som säkrad – Lagspecial: Karlskrona – ”det är inte någon social verksamhet”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare