#330 Topplagens dystra rubriker

 #330 Topplagens dystra rubriker

 

Avsnittet görs i betalt samarbete med Rekatochklart.com, ”Helgens bästa rek” tillsammans med Rekatochklart.com hittar ni här (när det gäller spel: 18-årsgräns, besök stödlinjen.se om du eller någon i din närhet spelar för mycket, regler & villkor gäller).

Det närmar sig helg efter en nyhetsintensiv vecka i Hockeyettan och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund lyfter de senaste snackisarna.

Vi snackar om Hockeyettans största Thåström-fan, inte DEN Kalle Hult, tränardirektivet i ”Slaget om Runn”, vad det betyder om det blir stopp för arenaplanerna i Visby, hur Brödernas rekonstruktion påverkar hockeyn, truppförändringar i Väsby, långtidskada, klausuler och skulder i Västervik, hajpmatchen som blir svår att sälja in, stjärnan som brutit kontraktet, vem som ska passa dunderdansken i Tranås, Bodens status, Oskar Lundkvists mäktiga statistik, att Hanviken har bättre målvaktsspel än Djurgården och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kan under säsongen njuta av fler poddar både på måndagar och onsdagar. Vanliga ”fullängdare” för att öppna veckan och specifika ”lagspecial” under onsdagarna. Senast ut är fullt fokus på Hudiksvall och vad topplagets minst sagt märkliga spleschema har haft för inverkan – Lagspecial: Hudiksvall – ”Med facit på hand blev det bra för oss”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare