#327 Översten från Orsa och Tyringe-Günther

 #327 Översten från Orsa och Tyringe-Günther

 

Avsnittet görs i betalt samarbete med Rekatochklart.com, ”Helgens bästa rek” tillsammans med Rekatochklart.com hittar ni här (när det gäller spel: 18-årsgräns, besök stödlinjen.se om du eller någon i din närhet spelar för mycket, regler & villkor gäller).

Helgen hägrar och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund har i vanlig ordning massor av Hockeyettan-relaterat att diskutera.

Vi snackar om märkliga och omärkliga målvaktsbyten, imponerande Sundsvall, sportchefen i båset, Piteås dundertabbar, Bodens oväntade omorganisation, 83,33% i powerplay-procent, vikten av att låta ynglingar göra misstag, Tyringes Västervik-skalp, Hockeyettan-allstars lärdomar, ett grymt stuk, Brödernas slakt, vansinnig ineffektivitet, nykomlingens drömstart, sportchefen och stjärnan som är lika som bär och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under säsongen kunna njuta av fler poddar både på måndagar och onsdagar. Vanliga ”fullängdare” för att öppna veckan och mer specialavsnitt under onsdagarna. Senast ut är en ”minidokumentär” med röster från Filip Thörnqvists tröjhissning i Mariestad – ”Patreon #232 ”Han var inte bara här för att spela hockey”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare