Inför Hockeyettan 24/25 – specialavsnitt om samtliga 36 lag

 Inför Hockeyettan 24/25 – specialavsnitt om samtliga 36 lag

En ny säsong är i antågande och inför första nedsläpp helgen 20-22 september ger vi er nu möjligheten att verkligen sätta er in i allt det relevanta kring Hockeyettan med specialavsnitt om samtliga 36 lag i ligan.

Ifjol släppte vi poddserien ”40 lag på 10 dagar” vilket var väldigt uppskattat bland våra Patreon-lyssnare och nu gör vi om det igen under parollen ”Inför Hockeyettan 24/25”.

Med start tidig morgon på måndag (9e september) och fram till sen kväll tisdag 17e september kommer vi publicera avsnitten där vi djupdyker i lagen. Fyra avsnitt om dagen således.

Vi kommer analysera de 36 lagen utifrån punkterna: Utropstecken, Frågetecken, Bästa lagdelen, Nyckelspelaren, Jokern, Förstekeepern och Slagkraften. Häng med på den här resan på Patreon inför säsongsstart!

Det smidigaste sättet att lyssna är naturligtvis att signa upp som månadsgivare ($6) och då kunna lyssna på precis allt, men i år testar vi dessutom möjligheten att lyssna på enskilda avsnitt ($4) för dem som hellre vill göra det.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

När säsongen sen väl är igång kommer det fortsatt bli väldigt mycket podd om Hockeyettan. Utöver den ordinarie poddfeeden där vi kommer släppa ett avsnitt i veckan (fredagar) är siktet inställt på två ytterligare avsnitt veckovis på Patreon. Vanliga analysavsnitt på måndagar och specialavsnitt med gäster på onsdagar.

Häng med!

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare