Patreon #219 Christoffer Malm

 Patreon #219 Christoffer Malm

 

Idag släpper vi ett specialavsnitt med Kristianstads sportchef Christoffer Malm för alla som stöttar oss via Patreon. nu finns ”Patreon #219 Christoffer Malm” ute.

Kristianstad går i väntans tider efter att licensnämnden för andra säsongen i rad nekat klubben elitlicens. Ett beslut som har överklagats till förbundets överklagandenämnd och nu väntar på ett avgörande.

Jag åkte till Båstad och träffade klubbens sportchef Christoffer Malm som berättar om vad som har hänt sedan licensbeskedet, vad som händer med den befintliga truppen i det läge klubben hamnat, vad man egentligen trycker på i sin överklagan och olika framtidsscenarion beroende på olika beslut i överklagandenämnden.

Men vi hinner också med att snacka om att som sportchef sätta sig in i Hockeyettans spelarmarknad, förslaget att byta kvalserie mot slutspel, att inte vara bitter på Halmstad, att verka i stökiga klubbar, siktet på att bli agent, vägen in i sportchefsyrket, skillnaden på Kristianstads och Västerviks degraderingsbyggen, vad han tittar på hos spelare och en hel del annat.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare